5 odvážnych tipov s modrotlačou

Stojíte pred plným šatníkom a neviete, čo na seba. Typický problém, ktorý riešime my, ženy, denne, však? Chcete si konečne vziať novú modrotlačovú kabelku a rozmýšľate s čím ju zladiť. Jednofarebné topy, jednofarebné sukne či nohavice alebo rifle budú pravdepodobne tá správna voľba. Čo tak byť trochu viac odvážna a skúsiť kombinovať modrotlač s inými vzormi? Neviete si to predstaviť? Sledujte, my Vám dokážeme aké je to jednoduché!


1. Malé vzory verzus VEĽKÉ vzory
Zvolili sme Rebeku s jemným drobným vzorom. Základom je vybrať k drobnému modrotlačovému vzoru, iný, veľký vzor a zároveň zachovať identický farebný tón jednotlivých kúskov. Podkladom oboch látok je tmavomodrá farba a tak outfit budí dojem perfektne ladiacej kombinácie.
2. Detaily
V tomto prípade kabelka ladí taktiež farbou, no iba k určitému výraznému detailu oblečenia. Priťahuje tým pozornosť na danú farbu na šatách vytvára tak perfektné spojenie.
3. Pásiky a iné geometrické tvary
Modrotlač môžte kombinovať aj s pásikmi. Či zvolíte pásiky vo farbe modrotlače alebo v kontrastnej farbe, je už iba na Vás. 
Štvorce sa tiež dajú kombinovať s modrotlačou,  no mali by byť dosť veľké na to, aby výsledný efekt nebol rušivý. Navyše farba vzoru košele ladí s farbou kabelky, čo je ďalším bonusom kombinácie.
4. Kontrastné farby
Posúďte sami, že modrá vytvára skvelý pár aj s kontrastnou červenou, alebo nižšie ružovou. Použiť môžte takú kombináciu, aká Vám najviac vyhovuje. Našou ďalšou voľbou by bola žltá. 



Tak milé dámy, vidíte, že pri modrotlačových kabelkách sa nemusíte báť ďalších vzorov. Dúfame, že sme Vás inšpirovali a ak máte ďalšie nápady, budeme radi, ak sa s nami o ne podelíte ;)

Váš Remix

Komentáre

Obľúbené príspevky